DanceUp Academy Logo

Meistä

Meistä

Dance Up Academy tarjoaa aktiivisen, terveellisen ja luovan harrastuksen, josta parhaimmillaan tulee tanssijalle elämäntapa. Olemme yhteisö, johon kuuluu jokainen tanssija ja hänen läheinen. Me opimme oppilaistamme, jotta voimme tukea heidän kasvuaan tanssijana ja ihmisenä. Meidän tanssitunnit ja yhdessä luodut tanssiteokset auttavat solmimaan ystävyyssuhteita, kehittämään itsetuntoa ja tukemaan luovuutta. Tanssillisessa Iltapäiväkerhossa tuemme lapsen perhettä integroimaan harrastus päivittäiseen arkirutiiniin.

Dance Up Academyn korkeakoulutetut opettajat antavat Taiteen perusopetusta. Tarjoamme tunteja Baletissa, Jazztanssissa, Karakteritanssissa, Nykytanssissa, Tanssiakrobatiassa ja Teatteri-ilmaisussa. Dance Up Academy osallistuu monipuolisesti  suomalaisiin tanssikilpailuihin ja -katselmuksiin ja on vuosien varrella saanut lukuisia palkintoja, stipendejä ja kunniamainintoja. Meillä on kolme kilpailevaa tanssijoukkuetta: Dance Up Kids - Juniors - ja Adults.

Section image

Palautetta asiakkailtamme

Arvostan suuresti henkilökunnan työtä lasten eteen: he ovat aidosti läsnä. Kotiinkin tuodut opit vaikkapa kehonhuollosta ja terveellisistä välipaloista ovat jotakin, mistä lapset saavat iloa läpi elämänsä.- Terhi Penttilä
Laadukasta työtä lasten eteen. Ihanat ammattitaitoiset ohjaajat ja henkilökunta. Todella aktiivista toimintaa, josta lapsemme on nauttinut ja hänen itsevarmuus sekä tanssitaidot kasvaneet! Ihana ilmapiiri.- Maarit ja Iain Tyson
Tanssin ilo korvaa kymmenkertaisesti pystit hyllyn päällä.- Monica

Palautetta asiakkailtamme

Kiva henkilökunta, yhtenevä kasvatuksellinen arvomaailma, mukava liikunnallinen harrastus ja aktiivinen tiedottaminen asioista ovat syyt tyytyväisyyteen. Lasten hyvinvointi tuntuu olevan teille tärkein toimintaa ohjaava tekijä.- Terhi Kalli
Mahtavaa toimintaa, johon lapset ovat olleet todella tyytyväisiä. Ja mikä hienointa ei kaiken sen liikunnan jälkeen kotona ole illalla väsynyt vaan energinen tyttö! Akrobatia harjoitukset on tosi hyvä juttu - käsillä seisonta on pop! Eikä toki pidä unohtaa ihania rentoutushetkiä tanssikoululla, joista myös me äidit olemme saaneet nauttia.- Anna Koivu
Section image
Section image

Nina Heino

Nina on tanssipedagogi ja koreografi, sekä Dance Up Academyn toinen omistaja. 

Hän on valmistunut Tanssipedagogiksi Turun Taideakatemiasta ja täydentänyt opintoja Tampereen Opettajakorkeakoulussa, sekä Suomessa ja Englannissa eri kursseilla. Ninan päälajina ovat jazztanssi, nykytanssi ja tanssiakrobatia. Nina on Performing Arts SM-kilpailujen rekisteri tuomari. Hänen koreografiat ovat saavuttaneet eri Tanssikilpailuissa ja -katselmuksissa lukuisia palkintosijoja, stipendejä ja kunniamainintoja. 

Minun tavoitteita opetuksessa on inspiroida ihmisiä, yhdistää ryhmän tanssijoita ja luoda positiivisia onnistumisen kokemuksia pitäen hauskuus mukana.

Julia Van Camp

Julia on tanssipedagogi, koreografi ja fysioterapeutti, sekä Dance Up Academyn toinen omistaja. 

Julia on valmistunut Pietarin Culture and Arts Collegesta tanssipedagogiksi ja koreografiksi, sekä Tampereen Ammatikorkeakoulusta fysioterapeutiksi. Hänen päälajina ovat klassinen baletti, karakteritanssi ja tanssiakrobatia. Julia yhdistää opetuksessa tanssin pedagogiikan ja anatomian, biomekaniikan sekä kinesiologian asiantuntijuutta. Julian koreografiat ovat saavuttaneet tanssikilpailuissa ja -katselmuksissa lukuisia palkintosijoja, stipendejä ja kunniamainintoja. Julian tunneilla olet siis taatusti ammattilaisen opissa!


Minun vahvuuteni tanssinopettajana on innostunut ote opetukseen, perusteellinen tapa opettaa ja tanssin terveydellisen näkökulman korostaminen.
Section image
Section image

Nelli Pöytälaakso

Nelli on liikuntaneuvoja ammatiltaan. Hän on kilpacheerleadingin naisten SM joukkueessa ja hänellä on monipuolinen kokemus akrobatian harjoittelusta. Hän on taitava ja motivoiva ohjaaja, joka tekee oppimisesta hauskaa.

Olen luonteeltani kannustava, kuunteleva ja avoin ohjaaja.

Annika Taulaniemi

Annika ohjaa pilateksella maustettua joogaa. Hänen vahvuuksiaan ovat pitkä opettajakokemus sekä monipuolinen koulutustausta. Annika on joogaopettaja (Purna Yoga College Helsinki) ja pilatesohjaaja (Ylab Education Tukholma). Hän on alun perin fysioterapeutti, jonka jatko-opintojen väitöskirja käsitteli selän terveyttä tukevaa pilatesharjoittelua. Annikan oma, jo 1960 -luvulla alkanut aktiivinen tanssiharrastus on opettanut hänet rakastamaan liikettä ja uskomaan liikkeen parantavaan voimaan. Annikan joogaohjauksen tavoitteena on soveltaa jokainen harjoitus erilaisten osallistujien hyvinvointia tukevaksi.

Section image
DanceUp Academy Locations