Meistä

Ota yhteyttä

Dance Up Academy, Y-tunnus 2473529-8

Ilmoittautuminen & info:
Nina Heino 050 3035188 ja Julia Van Camp 0400 821 337

Sähköposti: info(at)danceup.fi

Ohjaajat

Julia Van Camp

Ballet, Ballet pointe, Tanssitekniikka, Karakteri, Tanssiakrobatia 4~5, Dance Up Kids 2 koreografia

Tanssipedagogi, koreografi, fysioterapeutti sekä Dance Up Academyn toinen omistaja. Valmistunut tanssipedagogiksi ´99 Pietarin Culture and Arts -Collegesta. Toiminut tanssijana Peterburgskaja Mozaika –tanssiteatterissa Venäjällä ja White Nights Dance Companyssa Etelä -Koreassa. Jatkokouluttanut itseään Suomessa ja Venäjällä. Toiminut klassisen baletin ja karakteritanssin päätoimisena opettajana Jyväskylän Konservatoriossa, sekä opettanut Espoon balettiopistolla. Suunnitellut koreografioita tanssikoulujen oppilasnäytöksiin ja muihin tilaisuuksiin saaden niistä myös tunnustusta. Valmistunut fysioterapeutiksi (AMK) ´15 Tampereen ammattikorkeakoulusta. Julia on 13-vuotiaan Marillan, 10-vuotiaan Lorettan ja 7-vuotiaan Milon äiti.

Nina Heino

Dance Up koreografiat: Kids 2, Juniors ja Squad, Showjazz, Tanssitekniikka perus&jatko, Jumps&Turns jatko, Nykytanssi jatko, Dance workout aikuiset, Tanssiakrobatiaryhmät perus ja jatko 6~12

Tanssipedagogi ja koreografi, sekä Dance Up Academyn toinen omistaja. Valmistunut Tanssipedagogiksi ’99 Turun Taideakatemiasta ja ’04 Tampereen Opettajakorkeakoulusta lisäopinnoilla. Jatkokouluttanut itseään Suomessa ja Englannissa. Toiminut päätoimisena jazztanssinopettajana Jyväskylän Konservatoriolla, sekä opettanut tanssistudioilla ja -opistoilla Tampereella, Hämeenlinnassa, Seinäjoella ja Jyväskylässä, sekä Tampereen ja Jyväskylän yliopistoilla ja ympäri Suomen tanssikursseilla ja -leireillä. Toiminut Showtanssin SM -kisoissa tuomarina useana vuonna, sekä arvioijana lukion tanssidiplomeissa ja ohjaavana opettajana. Suunnitellut koreografioita tanssikoulujen oppilasnäytösten lisäksi Showtanssin SM- ja MM-kilpailuihin, Jazztanssikilpailuihin, Arktisiin Askeliin ja Kajaanin koreografikatselmukseen, mistä on tullut useita palkintosijoja, stipendejä ja kunniamainintoja. Nina on 8-vuotiaan Pihlan äiti.

Kaisu Tomperi

Streetdance, Lyrical Dance jatko, Nykytanssi Aikuiset, Taaperotanssi

Tanssija, tanssinopettaja ja koreografi. Valmistunut Tanssijankoulutusohjelmasta Tukholman Diambralta 2015. Valmistuu Tanssipedagogiksi syksyllä 2017 Savonian Ammattikorkeakoulusta. Puheviestinnän FM, Tampereen Yliopisto. Toiminut tanssinopettajana Jyväskylässä, Tampereella ja Porissa, sekä tanssijana Tanssiteatteri Krampissa ja muissa projekteissa Suomessa ja Ruotsissa. Opettanut nykytanssia ja eri katutanssilajeja (HipHop, Locking ja Popping), sekä monipuolisesti kehonhuoltoa, minkä lisäksi pitkän balettitaustan johdosta myös tanssitekniikkaa. Toiminut tuomarina Dance and Show Me -kilpailuissa vuosina 2013 ja 2016. Suunnitellut koreografioita oppilasnäytöksiin ja koulumusikaaleihin, sekä kilpailukoreografioita omalle pienryhmälle koreografiakatselmuksiin ja SM-kilpailuihin. Kaisu on 1v. Aava-Esterin äiti.

Marika Kortelainen

Showdance jatko 13~16, Dance Up Squad

Maikki Kortelainen on vuodesta -87 kulkenut oman tiensä tanssin ammattilaiseksi. Toiminut tanssinopettajana, Koreografna ja puvustajana/maskeeraajana Seinäjoella, Lahdessa ja Lempäälässä. Kouluttajana Joukkuevoimistelun leireillä Kisakeskuksessa, Kisakalliossa ja Kuortaneella. SM-tason tuomarina Joukkuevoimistelussa, Tanssillisessa voimistelussa ja Showtanssissa. Esiintynyt Seinäjoen ja Lahden kaupunginteatterissa, Tanssijana Silja Linen-laivoilla , artistien taustoilla (Darude ja Laura Voutilainen) televisiossa (MTV3, Yle), muotinäytöksissä. Esiintynyt Euroopassa esim. Sloveniassa Kranjska Gorassa , Sveitsissä, Norjassa, Saksassa ja Virossa. Jatkokouluttaunut Suomessa ja Lontoossa. Kilpaillut Performing Art’s Adults 2 sarjassa/ SM- pronssia & Puolassa/ MM-kultaa. Marika on valmistunut Lasten -ja nuorten erityisohjaajaksi ’12 ja hän on suorittanut Liikunnan Ammattitutkinto ’17. Hän toimii koulunkäynninohjaajana Lempäälässä. Maikki on 15 -vuotiaan Tuukan, 9-vuotiaan Inkan ja 7-vuotiaan Olavin äiti.

Hasna Belakoul

Tanssi IP kerho

Tanssillisen Iltapäiväkerhon vastuuohjaaja ja Dance Up Academyn puvustaja. Valmistunut ’93 ompelijaksi Marokossa, Suomessa toiminut usean vuoden ajan lastenhoitajana päiväkodeissa ja ensi- / turvakodissa, sekä koulunkäyntiavustajana, Tanssillisessa Iltapäiväkerhossa ohjaajana syksystä 2013 alkaen. Hasna on 13-vuotiaan Noran ja 11-vuotiaan Aadamin äiti.

Ilona Kauppinen

Tanssipedagogi, fysioterapeutti ja Pilates-ohjaaja. Dance Up Academyn rehtori. Valmistunut fysioterapeutiksi Jyväskylän terveys-ja sosiaalialan oppilaitoksesta '97 ja Laban Centre Londonista '02 MA in Dance Studies. Toimii tällä hetkellä Hiiden Opistossa taiteen ja liikunnan osastonjohtajana. Ilona on opettanut tanssia mm. Jamilahden musiikkiteatterilinjalla, Kymenlaakson tanssiopistossa ja Lahden Musiikin laitoksella. Kehonhuoltoa ja kinesiologiaa hän on opettanut Teatterikorkeakoulussa. Ilona on toiminut luottamustehtävissä Dance Health Finlandissa ja ollut perustamassa Suomen Pilates Yhdistystä. Lisäksi hän on ollut pääsykoepaneelissa The London School of Contemporary Dance:ssa, suunnitellut koreografioita teatteriesityksiin, tilauskoreografioita sekä tanssikoulujen oppilasnäytöksiin ja muihin tilaisuuksiin saaden niistä myös tunnustusta. Ilona on 11v. Maijan äiti.