Meistä

Ota yhteyttä

Dance Up Academy, Y-tunnus 2473529-8

Ilmoittautuminen & info:
Nina Heino 050 3035188 ja Julia Van Camp 0400 821 337

Sähköposti: info(at)danceup.fi

Ohjaajat

Julia Van Camp

Tanssipedagogi, koreografi, fysioterapeutti sekä Dance Up Academyn toinen omistaja. Valmistunut tanssipedagogiksi ´99 Pietarin Culture and Arts -Collegesta. Toiminut tanssijana Peterburgskaja Mozaika –tanssiteatterissa Venäjällä ja White Nights Dance Companyssa Etelä -Koreassa. Jatkokouluttanut itseään Suomessa ja Venäjällä. Toiminut klassisen baletin ja karakteritanssin päätoimisena opettajana Jyväskylän Konservatoriossa, sekä opettanut Espoon balettiopistolla. Suunnitellut koreografioita tanssikoulujen oppilasnäytöksiin ja muihin tilaisuuksiin saaden niistä myös tunnustusta. Valmistunut fysioterapeutiksi (AMK) ´15 Tampereen ammattikorkeakoulusta. Julia on 13-vuotiaan Marillan, 10-vuotiaan Lorettan ja 7-vuotiaan Milon äiti.

Nina Heino

Tanssipedagogi ja koreografi, sekä Dance Up Academyn toinen omistaja. Valmistunut Tanssipedagogiksi ’99 Turun Taideakatemiasta ja ’04 Tampereen Opettajakorkeakoulusta lisäopinnoilla. Jatkokouluttanut itseään Suomessa ja Englannissa. Toiminut päätoimisena jazztanssinopettajana Jyväskylän Konservatoriolla, sekä opettanut tanssistudioilla ja -opistoilla Tampereella, Hämeenlinnassa, Seinäjoella ja Jyväskylässä, sekä Tampereen ja Jyväskylän yliopistoilla ja ympäri Suomen tanssikursseilla ja -leireillä. Toiminut Showtanssin SM -kisoissa tuomarina useana vuonna, sekä arvioijana lukion tanssidiplomeissa ja ohjaavana opettajana. Suunnitellut koreografioita tanssikoulujen oppilasnäytösten lisäksi Showtanssin SM- ja MM-kilpailuihin, Jazztanssikilpailuihin, Arktisiin Askeliin ja Kajaanin koreografikatselmukseen, mistä on tullut useita palkintosijoja, stipendejä ja kunniamainintoja. Nina on 8-vuotiaan Pihlan äiti.

Julianna Pakarinen

Julianna valmistui Suomen Kansallisoopperan Balettioppilaitoksesta tanssijaksi keväällä 2017. Perinteisen klassisen balettikoulutuksen lisäksi hänellä on takanaan pitkä ja monipuolinen tausta myös show-, nyky- ja jazztanssijana. Julianna tanssi Tero Saarinen Companyn 20-vuotisjuhlakiertueella teoksessa MESH, Kansallisoopperan Lumikuningatar-baletissa ja Sami Saikkosen Pienissä Joutsenissa. Kokemusta on karttunut myös useiden nimekkäiden showkoreografien kanssa työskentelemisestä ja nykyään Julianna työstää omia koreografioita näytös- ja kisatarkoituksiin opetustyönsä ohella. Opettajana Julianna on toiminut viimeiset 4vuotta Helsingissä. Hän painottaa kannustavan ja rohkaisevan ilmapiirin sekä puhtaan tekniikan merkitystä kaiken tanssimisen ja oppimisen kivijalkana. Hänen tunneillaan tutustutaan monipuoliseen ja rikkaaseen tanssin maailmaan kunnioittaen tanssijan kehoa ja henkistä hyvinvointia instumentteina, joista tulee pitää hyvää huolta. Juliannalle on sydämenasia auttaa jokaista oppilastaan löytämään oma persoonallinen ilmaisuvoimansa tanssijana.

Marika Kortelainen

Maikki Kortelainen on vuodesta -87 kulkenut oman tiensä tanssin ammattilaiseksi. Toiminut tanssinopettajana, Koreografna ja puvustajana/maskeeraajana Seinäjoella, Lahdessa ja Lempäälässä. Kouluttajana Joukkuevoimistelun leireillä Kisakeskuksessa, Kisakalliossa ja Kuortaneella. SM-tason tuomarina Joukkuevoimistelussa, Tanssillisessa voimistelussa ja Showtanssissa. Esiintynyt Seinäjoen ja Lahden kaupunginteatterissa, Tanssijana Silja Linen-laivoilla , artistien taustoilla (Darude ja Laura Voutilainen) televisiossa (MTV3, Yle), muotinäytöksissä. Esiintynyt Euroopassa esim. Sloveniassa Kranjska Gorassa , Sveitsissä, Norjassa, Saksassa ja Virossa. Jatkokouluttaunut Suomessa ja Lontoossa. Kilpaillut Performing Art’s Adults 2 sarjassa/ SM- pronssia & Puolassa/ MM-kultaa. Marika on valmistunut Lasten -ja nuorten erityisohjaajaksi ’12 ja hän on suorittanut Liikunnan Ammattitutkinto ’17. Hän toimii koulunkäynninohjaajana Lempäälässä. Maikki on 15 -vuotiaan Tuukan, 9-vuotiaan Inkan ja 7-vuotiaan Olavin äiti.

Maija Mansukoski

Tanssija, tanssinopettaja sekä sosionomi. Valmistunut 2009 ammattitanssijaksi Tukholman Balettakademiesta sekä tehnyt töitä eri projekteissa. Edistänyt tanssia kehitysvammisten parissa, sekä nuorten iltapäivätoiminnassa usean vuoden ajan. Tehnyt sekä musikaalia, että koreografioita esiintymisiin kyseisille ryhmille. Erikoisosaamisena yksilön resurssien löytäminen, sekä itsetunnon ja hyvän olon kehittäminen coaching asenteella. Muuttanut Tukholmasta takaisin Tampereelle 2019 ja on uusin Dance Up Academyn opettajista.

Luon sarjoja jossa tanssija voi tuntea energian virtaavan läpi koko kehon! Leikittelen painovoimalla, tasapainolla sekä liikkeiden voimakkuuden ja tyylin vaihtuvuudella. Tunti koostuu tekniikan kehittämisestä, oman liikekielen löytämisestä sekä koreografiasta. Tavoitteena on löytää FLOW ja poistuttaessa tunnilta tuntea, että energia ja mieli ovat virkistyneet!

Hasna Belakoul

Tanssillisen Iltapäiväkerhon vastuuohjaaja ja Dance Up Academyn puvustaja. Valmistunut ’93 ompelijaksi Marokossa, Suomessa toiminut usean vuoden ajan lastenhoitajana päiväkodeissa ja ensi- / turvakodissa, sekä koulunkäyntiavustajana, Tanssillisessa Iltapäiväkerhossa ohjaajana syksystä 2013 alkaen. Hasna on 13-vuotiaan Noran ja 11-vuotiaan Aadamin äiti.

Ilona Kauppinen

Tanssipedagogi, fysioterapeutti ja Pilates-ohjaaja. Dance Up Academyn rehtori. Valmistunut fysioterapeutiksi Jyväskylän terveys-ja sosiaalialan oppilaitoksesta '97 ja Laban Centre Londonista '02 MA in Dance Studies. Toimii tällä hetkellä Hiiden Opistossa taiteen ja liikunnan osastonjohtajana. Ilona on opettanut tanssia mm. Jamilahden musiikkiteatterilinjalla, Kymenlaakson tanssiopistossa ja Lahden Musiikin laitoksella. Kehonhuoltoa ja kinesiologiaa hän on opettanut Teatterikorkeakoulussa. Ilona on toiminut luottamustehtävissä Dance Health Finlandissa ja ollut perustamassa Suomen Pilates Yhdistystä. Lisäksi hän on ollut pääsykoepaneelissa The London School of Contemporary Dance:ssa, suunnitellut koreografioita teatteriesityksiin, tilauskoreografioita sekä tanssikoulujen oppilasnäytöksiin ja muihin tilaisuuksiin saaden niistä myös tunnustusta. Ilona on 11v. Maijan äiti.

Dance Up sivuston mustavalkokuvien ottaja Hugo Hidden
Värikuvat Maria Salangina